Задай въпрос

В страницата можете да попълните вашия въпрос под формата на коментар (на дъното на страницата) и ние ще Ви отговорим в най-кратък срок.

143 thoughts on “Задай въпрос

 1. Цена за демонтаж и софтуерно премахване на дпф за бмв 320д 163 конски сили, евентуално и продажба….

  • БМВ имат понякога много висока изкупна цена на дпф филтрите. Да се чуем по телефон в началото на седмицата.

 2. Здравейте, Мазда 6, 2.0 дизел, 143 к.с. с физически махнат дпф, но не и софтуерно
  Има ли проблем да се кара така (в авариен режим) ?

  • При карането в такъв режим ще започне да вкарва дизел в маслото… след това маслото ще започне да не си върши работата и първото нещо, което ще се счупи е турбото.

 3. Ангел Ангелов на каза:

  Възможно ли е по време на регенерация на трактор Фендт 936 Варио, да възникне запалване на машината и какво може да доведе до пожар в такъв режим ?

  • Здравейте, тази машина не я познавам конкретно. По време на регенерация тръбите на генерацията се нагряват до 600 градуса, което може да предизвика разни проблеми. Предполагам в случая е съобразено, защото предназначението е по-особено.

 4. Здравейте,
  Имам CRV 2007г. Което започна все по-често да регенерира и да повишава нивото на маслото. Преди около 2 год последно филтъра се сваля и почиства, но явно сегашните проблеми са свързани и с датчика на самия филтър. Премахвате ли тDPF на тези коли – софтуерно и механично, колко би струвало и мога ли да запиша час за да я видите тази кола? Благодаря предварително.

  • Здравейте, около 100 лв. ще е цялата процедура. Обадете се потелефона за записване на час.

 5. Николай Кръстев на каза:

  Здравейте.
  Утре ще бъде ли възможно да прегледате филтъра на Тойота Аурис 2.0д4д
  2007г. Вече много често се изключва .
  Нека на място да вземем някакво решение.

  • Нека се чуем по телефон преди това, защото сме мн натоварени в момента.

 6. привет В204 200цди 136кс премахване на ДПФ и катализатор мануално и изключване на дпф електронно какво ще ми струва ?

  • Трябва да видим изкупната цена на филтъра, на тази кола варира в големи интервали.

 7. Здравейте каква е цената за премахване на дпф, механично и софтуерно на авенсис 2.2 D-Cat 177 кс. И налага ли се изолиране на 5- тата дюза.

  • Здравейте,
   Много зависи колко е изкупната цена на филтъра в момента. Нека да мине колата през сервиза. Огледът е безплатен.
   5-тата дюза не се използва.

 8. Здравейте, искам да попитам каква е цената за премахване на дпф, софтуерно и механично .
  Колата е volvo v50 2.0 136 к.с

  • Здравейте,
   Има много възможности за премахването на ДПФ на този автомобил. Предпочитаме да го обсъдим на място, нека се чуем по телефон.

 9. Здравейте, искам да попитам каква е цената за премахване на дпф, софтуерно и механично .
  Колата е опел зафира б 1.9 100 коня

 10. Здравейте ориентировъчна цена за изкупуване на дпф филтър на 330д е93 2008 година 231 коня

  • Здравейте,
   Изкупуваме само филтри, които сме изключвали и демонтирали ние.

   • Емил Калоянов на каза:

    Ами той все още не е демонтиран така или иначе

    • Ние предлагаме пълна услуга – софтуер, демонтаж и изкупуване. При БМВ изкупната цена на стария филтър понякога е много изгодна за клиента. Затова искаме да видим колата и да Ви дадем точна цена.

 11. Тони Василев на каза:

  Здравейте,
  От скоро имам мазда 6 с двигател 2.0 дизел. Авомобила е с първа регистрация от Септември 2008. Продавача ме предупреди, че автомобила е със свален DPF филтър. След няколко дни шофиране ми направи впечатление, че колата не е никак пъргава, не мога да я вкарам в обороти и на 5 или 6 предавка не може да поеме и да набере. Прегледах колата в сервиз и там на първо четене всичко е наред, има предположение, че проблема по-скоро е в софтуера. В тази връзка моя въпрос е вие правите ли някаква диагностика и в случай, че откриете някакъв проблем колко приблизително би струвало отсраняването му?

  • Здравейте,
   Вероятно сте за ревизия на софтуер. Нека се чуем в понеделник.

 12. Премахването на DPF филтъра, означава ли премахване само на питата и се връща стария корпус ( за да не личи ) или се заменя с резонаторно гърне ? Също дали изключвате и EGR клапан ?

  • Всякакви възможности предлагаме за физически демонтаж! Както искате, така ще стане. ЕГР клапана е по желание и зависи от конкретната ситуация.

 13. Здравейте,може ли да ми кажете цена за изкупуване на катализатор от bmw 120d (e87) 2005г и замяна с резонатор.Дали ще се наложи и последващо „залъгване“ на сондите софтуерно ?

  • Вие сте за пълна процедура, нека се чуем по телефон.

 14. Здравейте,
  Каква е цената за премахване на дпф на Fiat Freemont , 2.0 mjet , 140k.c., като изкупите филтъра.

  Благодаря!

 15. Здравейте,
  Каква е цената за премахване на DPF(софтуерно и хардуерно) на Toyota Rav4 2.2 177 hp D-CAT. Доколкото съм запознат има пета дюза, чрез която се прави автоматична регенерация, предполагам тя също трябва да се изключи/премахне.
  Благодаря!

 16. Привет! Имам проблем с датчиците за температура около DPF-a. Поради тази причина не винаги колата влиза в регенерация и държи висок % на сажди (ок. 70-80%) дори и след дълги пътувания. Може ли да помогнете с правилно диагностициране на датчиците и състоянието на DPF-a. Целта е да бъде спасен, ако е възможно. Автомобилът е Мерцедес C220CDI, 2004год, 150к.с. с OM646 двигател.

  • Здравейте, този ДПФ е на почти 20 г. и според описанието на ситуацията е за смяна или изключване и демонтаж.

 17. Здравейте, каква би била цената за диагностика и последвало евентуално премахване + изкупуване на DPF за VW Passat CC 2009? Бих искал да попитам, също така, за точен адрес, тъй като не успявам да открия на вашия сайт, както и времето, което отнема за извършване на услугите.

  • Здравейте, в момента сме много натоварени и работим само записани от преди това автомобили. От 23.12.2020 до 5.1.2021 няма да работим, ако искате да се чуем след празниците – контакти

   Ремонтът на този автомобил е 3-4 часа.

   • За качествена диагностика на ДПФ а и други агрегати по колата.

    • Ние сме тясно профилирани върху проблемите на ДПФ/ФАП и не предлагаме други видове диагностика. Само така можем да бъдем много добри. За съжаление в България повечето сервизи са „всичколози“… При Вас проблемите идват вероятно от DELPHI/DCM3.5 , защото не оправят да се оправят с него. Ако сте решили премахване, можем да го коментираме.

     • Благодаря,ке търся някой читав майстор, и ако не намерят такъв-вероятно ще се възползвам от услугите ви по премахване на ДПФа

 18. Здравейте,каква е цената за физически и софтуерно премахване на dpf на jetta 2013 година 2.0 дизел?

  • Искаме да видим филтъра, за да направим крайна цена. Препдолагам ще можем да се включим в 200 лв.

   • Здр възможно ли е от дипиев Вил да не може да премина на спортен режим нима мощност става въпрос за.Мерцедес CLS 320 2008 go

    • Твърде вероятно да е от ДПФ, но може да има и още нещо като проблеми.

  • Какво трябва да се прави? Какви са проблемите на колата?

 19. Валентин Милевски на каза:

  Моля,да ми съобщите цена за пълно премахване на фап филтър (физическо и софтуерно) на пежо 308,1,6 HDI,109 к.с. 2009 година.В момента на дисплея се показва съобщение за доливане на течност.

  • Трябва да се види дали е за махане или има още живот в него.

 20. Оригинален софтуер за пежо 407 2.2 xди 170 кс. Edc16cp39 96 626 332 80

    • Тези са много устойчиви. Какво е правено по софтуера? Сменян ли е?

     • За съжаление…

     • Това което ми е казано е че софтуера е пипнах, някои грешки за изключени напълно, колата търси неща които не съществува в превозното средство. Може ли да ми помогнете?

     • Можем, нека се чуем утре по телефон

 21. Наскоро купих Алфа Ромео 159, 1.9JTDm, 150 к.с. Предния собственик каза, че е махнал DPF филтъра и катализатора, но не я е пипал софтуерно. Колата Пуши здраво някой път и той ми обяснява, че хвърля прясна нафта в ауспуха. Възможно ли е това и мога ли да стисна тръбичката за да не хвърля нафтата?

  • За да направи регенерация колата вдига количеството гориво, което впръсква в двигателя. В ауспуха нищо не се впръсква. Двете тръбички следят диференциалното налягане. Решението е софтуерна модификация. За съжаление тази кола се поддържа от разни генератори на софтуер и китайски програматори и се правят безобразя на пазара на стойност 1-2 диагностики. Може да се чуем по телефон в понеделник.

   • Непременно ще се обадя, но може ли поне някаква ориентировъчно, груба сметка какво би ми струвало?

    • За този автомобил са необходими 3 часа за прецизното му обслужване, затова и не можем да предложим много ниска цена. Отделно от това когато е с демонтиран филтър не можем да намалим допълнително цената.

 22. здравейте премахване и изключване на дпф на хюндай туксон 2 дизел 140 коня 2007 година колко ще ми струва

 23. Георги Нинов на каза:

  Може ли само софтуерно премахване на дпф, а физически той да си остане на колата? Ако да, това ще се отрази ли негативно на двигателя?

  • Здравейте, няма как да работи двигателя с изкл. дпф, който не е демонтиран. Скоро ще се блокира на 100% и автомобилът ще спре.

 24. Волво хс90 2007г изписа ми запушен DPF филтър каква ще е цената за премахване физически и софтуерно.

  • Заповядайте в сервиза, за да го огледаме и да Ви дадем най-добра цена.

   • Възможно ли е диагностика на дпс на v50 1.6 за да се разбере дали може да се възстанови ДПФ а

    • Реалното състояние на ДПФ може да се провери в движение на автомобила, като се следят редица параметри на филтъра. Обадете се по телефона за повече информация.

 25. Предлагате ли диагностика преди демонтаж и промяна на софтуера?

  • Да! Предлагаме компютърна диагностика на състоянитето на Вашия филтър,
   проверка колко е запушен и дали той е за смяна!

 26. Здравейте!
  Каква е цената за софтуерно премахване на DPF и АГР на Seat Leon 1.6 tdi 90 hp 2012 (второто поколение леон)

  • Здравейте, искаме да видим филтъра преди да дадем цена.

 27. Здравейте, колко ще ми струва премахването на ДПФ филтъра както физически така и софтуерно на Форд Мондео мк4 2.0 tdci 140ks. 2008гд. много често влиза в регенерация и ми пълни маслото с нафта

 28. Здравейте.
  Трябва да се изключи софтуерно датчик на вихровите клапи.
  Колко ще струва?
  И ще бъде ли проблем за комп.?
  Seat LeonFR 1p 2.0tdi 170ps 2006 г.
  Благодаря

 29. Здравите искам да попитам за suzuki sx4 1.9ddis за дпф премахване цена

  • Зависи от цената на филтъра, ако е от по-скъпите цената ще е около 150 лв.

 30. Здравейте! Премахване на ДПФ на Рено Сценик 1.9 ДЦИ, 2005 година каква ще е крайната цена? Махане на филтъра, софтуерна обработка и ако се изкупува…

  • Да, предлагаме комплексна услуга. Около 200 лв. ще е цената.

 31. Здравейте,
  Каква би била ориентировъчно крайната цената за премахване на дпф физически и софтуерно и изкупуването му на бмв е91 320д 163кс.
  Благодаря!

  • Здравейте, някои от тези филтри са много скъпи и затова искаме да видим колата, за да дадем цена.

 32. Дпф и катализатор на бмв е60 530Д 218к.с. Цена. Благодаря

  • Изкупната цена достига до 600 лв. за някои от тези, затова трябва да го видим.

 33. Здравейте. Пежо 407 2004г. 2.0 HDI Siemens ECU. Няма катаризатор ,а от ДПФ-а съм извадил 2 от квадрачетата на самоия филтър по дължина. Но колата продължава да си прави регенерации от време на време и пуши.Колко ще струва софтуерното премахване?

  • Здравейте,
   Интересува ме цена за софтуерно и хардуерно премахване на ДПФ на форд с-мах 2.0 HDI 2007г

   • Заповядайте да видим филтъра и да уточним как искате да се премахне.

 34. Румен Недялков на каза:

  Здравейтер
  Колата ми е Suzuki sx4 2007 год. 1,9 -120к.с.
  Постоянно ми се включва автоматичната регенерация защото явно филтъра не се почиства както трябва . При мен на таблото НЯМА никаква индикация за запушен филтър или че се е вкл. регенерацията.Това се разбира единствено по вкл. вентилатори на втора степен(авар.режим)
  След физическото премахване ще трябва ли и Софтуерно ?

 35. Цена за изкупуване на DPF-филтър от Jeep Compass 2,0;CRD,103 kW,4X4,моля!

  • При изключване последно купихме един за около 300 лв., но трябва да го видим първо.

 36. Христо Желев на каза:

  Здравейте, колата е бмв 120д 2005г, 163к.с.. Софтуерно колата е ъпдейтната с последните софтуери за модела й, ремап и изключени дпф и егр. ДПФ филтъра не е премахнат физически. Бих желал да ме ориентирате в цена за премахване, дали изкупувате и нужно време за манипулацията?

  Благодаря предварително!

  • Избягваме да правим такива манипулации, защото при евентуални проблеми се започва гадаене къде е проблемът… софтуер, хардуер и тнт. Предпочитаме да предлагаме комплексни услуги и да носим отговорност за колата.

 37. Иван Динев Иванов на каза:

  Хонда црв 3ген 2007 2.2 140к механично софтуер хардуер на DPF И софтуер премахване на АГР без приспаде на ДПФ филтъра и колко отделно мога да му взема

  • Покрай КОВИД-19 цените варират по много всеки ден.

 38. Здравейте, искам да попитам колко ще ми струва премахването на fap филтъра на Ситроен Ц4 Пикасо 2007г. Изкупувате ли ги. И колко време трябва да е при Вас колата.

 39. Каква е цената за Нисан Кашкай+2 от 2010, 4х4 150 кс

 40. Здравейте, каква е цената за наливане на сафтуер на dpf на бмв е61 2004година 2.5 дизел 177к.с. понеже dpf e премахнат в Германия но не са качили софтуер и дава грешка?

  • Само да го махнат и без да са пипали софтуер е малко вероятно за поддържана кола от Германия. Нека се чуем по телефон.

 41. Ангел Иванов на каза:

  Здравейте,
  Интересува ме цена за софтуерно и хардуерно премахване на ДПФ на Fiat Bravo 1.6 multijet 2008г.

 42. Здравейте,
  колко би струвало премахването на дпф-а физически, софтуерно и евентуално негото изкупуване.
  Става въпрос за Honda Civic 2.2, 140 HP, 2007 година

  • Зависи от цената на филтъра, предполагам комплексно ще е около 150 лв.

 43. Здравейте, Пежо 407, 2.0 дизел. Каква е цената за премахване на dpf фиртъра?

  • Здравейте,
   При Вас проблемът е в 4х4. Трябва да погледнем колата на място.

 44. Здравейте,
  Интересува ме цена за премахване само на DPF филтъра, без катализатора на BMW e92 330xd. и премахване софтуерно цена?

 45. валентин радуков на каза:

  опел комбо 2006г. 1.3 цдти 69 коня физически дпф отстранен слаган софтуер за дпф оф и агр оф но не сваля оборотите под 900 работи все едно колата е студена с разход но гориво 9-10 литра може ли да се поправи

  • Не са знаели какво правят „специалистите“ и са сложили някакъв софтуер. Решението е слагане на оригинален софтуер, диагностика и после модификация, както трябва.

 46. Здравейте може ли цена за премахване на ДПФ на Мазда 5 2.0 дизел 143к.с.

  • Здравейте,
   Цената зависи от номера на филтъра, в някои случай пълната цена за услугата е под 100 лв.

 47. Zravey te predi meses svalihme isistihmePDF filtira vsisko base normalno no grasko karana pusi sin dim softvaera e ististen kakvo nee nard duzi ili motors

  • Здравейте,
   Когато са го сваляли е трябвало да огледат колата по-добре и да Ви насочат към някакво решение. Ние поне правим така.
   Поздрави,
   ДПФБългария

 48. Здравейте, каква цена искате за премахване на чека от ДПФ филтъра за Ауди А4 б8 2008г.?

  • Зависи от изкуната цената на филтъра, предполагам към 300 лв. Може да минеш през сервиза за изкупна цена.

 49. Любомир Кънчев на каза:

  Здравейте,каква е цената за премахване на дпф на Mitsubishi ASX,1.8 D-ID 2011г.

  • Зависи от номера на филтъра, но цената следва да е около 400 лв.

   • Любомир Кънчев на каза:

    1570В203-този номер ми дадоха от Балканстар, по него може ли да кажете- премахване и евентуално изкупуване на този фиктър?

 50. Здравейте,
  Интересува ме цена за софтуерно и хардуерно премахване на ДПФ на
  Тойота Аурис 2.2 D-CAT 177k.c. 2007.

  • Здравейте, механикате е много тежка при Вас и цената е към 450 лв.

  • Здравейте,
   Зависи от номера на филтъра и изкупните цени, но комплексната цена е около 250 лв.

   • Здравейте ,
    Зз Астра j 130 коня 1.7 cdti 2013
    Dpf отстраняване + софтуер каква е цената ?
    Благодаря предварително

 51. Григор Величков на каза:

  Здравейте,каква е цената за премахване на DPF(отстраняване+софтуерно) за Mazda 5 2005 Дизел?И за колко време се извършва тази услуга,и с предварително записване на часове ли е?

  • Здравейте,
   Цената зависи от номера на филтъра, в някои случай пълната цена за услугата е под 100 лв.

 52. Здравейте
  Астра Н 1.7dti 2007 година
  Свети лампата за дпф филтъра (реотанчето)
  Вече 10000 км. Колата не е влязла в регенерация
  Моля Ви за съвет

  • Здравейте,
   Ние можем да предложим премахване на филтъра, обадете се по телефона да се разберем – https://dpfbulgaria.com/contacts-new/
   ДПФ

 53. Валентин Русев на каза:

  Здравейте , имам DPF филтър с номер PF0007 0 169 490 01 92 от Мерцедес А160 2007г. (W169) на каква цена ще го оцените. Благодаря.

  • Здравейте,
   Не предлагаме само изкупуване на вече демонтирани филтри.
   ДПФ

  • При тези много зависи от цента за искупуване, но е е около 250-300 лв. Нека се чуем по телефон за детайли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.